Przejdź do treści
Typ problemu

Ten sam użytkownik

same-user

Co oznacza

Łączenie, w którym ten sam użytkownik jest wskazany jako zachowywany i dołączany. Nic nie zostaje przeniesione ani zapisane.

Co zrobić

Wskaż dwóch różnych użytkowników.