Typ problemu
Użytkownik usunięty
user-erased
Co oznacza
Jakakolwiek zmiana użytkownika, którego status to erased.
Co zrobić
Usuniętego użytkownika nie da się zmienić.
user-erased
Jakakolwiek zmiana użytkownika, którego status to erased.
Usuniętego użytkownika nie da się zmienić.